Начало»За фирмата»

Кои сме ние?

Кои сме ние?

Фирма Пламмат ООД е основана през 2002 година със седалище и адрес на управление гр. София, ж.к. Младост 1. Към момента фирмата разполага с три складови бази - гр. София, гр. Велико Търново и гр. Петрич. Собственият транспорт и добрата организация на работа, позволяват да бъдат изпълнявани поръчки на клиенти в цялата страна и в кратки срокове. Високо квалифицираните специалисти на фирмата извършват консултации на клиентите при избор на най–подходящите за тях продукти.

Основна цел на Пламмат ООД е да задоволява нарастващите потребности на своите клиенти, като им предлага широк асортимент от стоки на склад и непрекъснато подобрява условията за обслужване и доставка. За да изпълни тази своя цел фирмата следи всички тенденции и новости в електропроизводството и непрекъснато разширява броя на предлаганите стоки и чуждестранните партньори, с които работи.

От 2004 година Пламмат ООД е официален вносител на DMR за България. Фирма DMR е водеща в производството на ключове и контакти, с 40 годишен опит и изнася своята продукция в 20 страни в Европа и Азия. С високото качество на производство - съгласно ISO 9001 и VDE и голямо разнообразие от изделия - 7 различни серии , тя успява да наложи трайно своята продукция и да задоволи непрекъснато нарасващите потребности на пазара.

От есента на 2007 година Пламат ООД е официален вносител на SEZ Словакия. Фирма SEZ е основана през 1947 год. и е сред най-добрите производители на електроматериали в Европа. Тя произвежда голяма гама индустриални щепселни съединения, подвижни работни станции и разклонителни кутии за външен монтаж, гърбични прекъсвачи, конзоли, ключове и контакти от дърво, осветителни тела, клеми и много други изделия за електрооборуването. Със своите изделия тя предоставя опита на европейските държави в професионалното елекро обслужване на българския пазар.